Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ A.Ε, έχοντας ως έδρα την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ειδικεύεται στην συσκευασία και εμπορία ελληνικών αγροτικών προϊόντων (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η ταχύτερη και ολοκληρωμένη προμήθεια των πελατών της, στους οποίους περιλαμβάνονται γνωστές αλυσίδες super markets, οίκοι του εξωτερικού, χονδρέμποροι ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και εταιρείες catering με άριστης ποιότητας ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι απευθείας από τον παραγωγό, δίνοντας μας τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Πραγματοποιούμε εισαγωγές σχεδόν από όλη την Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο, διαθέτουμε και διακινούμε περισσότερους από 400 κωδικούς προϊόντων, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας από το πιο «καθημερινό» ως το πιο «εξεζητημένο» φρούτο ή λαχανικό.

‘Εχουμε επίσης οργανωμένο δίκτυο εξαγωγών το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται.

Παράλληλα, η θυγατρική εταιρεία του ομίλου μας, JIMMYS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Ε.Π.Ε, διαθέτει δύο υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα συσκευαστήρια – ψυγεία στη Β. Ελλάδα, δίνοντας μας την ευελιξία εκτέλεσης οποιασδήποτε ειδικής παραγγελίας άμεσα.

Πιστοί στις αξίες μας, διασφαλίζουμε τις προδιαγραφές και την ποιότητα που απαιτούνται για την συνεχή ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, μας κάνει υπερήφανους και συγχρόνως μας δεσμεύει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσοχή.

Με εκτίμηση,

Γερ. Καραντινός – Κων. Αθανασόπουλος